Konsolideret ledelsesrapportering

Et intuitivt, pålideligt og hurtigt rapporteringsværktøj. Træf de rigtige beslutninger med opdaterede finansielle og operationelle data.

Tre rapporteringsmoduler

contract dashboard 1

Operationel rapportering

Centraliser alle operationelle og finansielle data i ét fælles rapporteringsværktøj.

Kombiner disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt. Fra salgs- og margenrapportering til HR- og faktureringsrapportering.

Discover more
Financiële rapportering PL dashboard BrightAnalytics

Finansiel rapportering

Centraliser alle regnskabssystemer i ét kraftfuldt rapporteringsværktøj, og optimer de vanskeligste finansielle processer som f.eks. konsolidering.

Takket være den omfattende automatisering har økonomiteamet altid alle tal ved hånden.

Discover more
Indberetning af likvide midler - prognose af likvide midler

Kasserapportering

Få indsigt i alle kontantbevægelser. Du kan tilgå dig den kortsigtede likviditetssituation og se langsigtede tendenser, der kan være af stor strategisk betydning.

En daglig opdatering af din kontantbeholdning og dine udløbssaldi vil give dig en hurtig gevinst hver dag.

Discover more
2. Tilpas

Standardskabelonerne er klar til brug, men du kan ændre dem, så de passer til dine behov. Fuldt skræddersyet til din organisation. Generer endnu flere hurtige gevinster.

3. Analysér

Aldrig før er beslutningerne blevet truffet så hurtigt som nu. De mest gennemsigtige ledelsesrapporter og brugervenlige dashboards giver et væld af oplysninger. Du får straks et klart indblik i hele organisationens finansielle og operationelle tal.

4. Inddrag

Klare rapporter hjælper dig med at strømline forretningsstrategi og -udførelse bedre og sikrer, at ledelse, interessenter og endda hele organisationen har klar indsigt i resultaterne.

Lad os få dine data i tale!

Bestil en gratis demo i dag. Der er ingen betingelser.